Over mij

Mijn naam is Esther.

Ook ik zelf ben altijd bezig in mijn hoofd met het maken van plannen om weer leuke nieuwe dingen te creëren. Heerlijk om al die plannen ook tot uitvoering tot brengen maar dat kost ook veel energie. 

Sinds ik Access Bars heb leren kennen is mijn leven echt veranderd. Zoveel meer rust, blijheid en toevalligheden die precies op het juiste moment in mijn leven komen.

Naast mijn technische werk als adviseur datamanagement vind ik het ook heel leuk om allerlei creatieve plannen te bedenken en uit te voeren. Ik hou van reizen en kan helemaal opgaan in het uitzoeken van mooie locaties voor een vakantiereis tot en met het bedenken van de details van de reis zelf. Het leukste is om alles uit te voeren zodat het ook in de wereld wordt gezet en de energie ervan gaat stromen.

In 2019 ontdekte ik de Access Bars. Door het laten stromen van de Bars ontstaat er ruimte en inzicht. Het geeft je de mogelijkheid om zo dichter bij jouw eigen waarheid te komen en andere verbindingen te leggen in de hersenen. Zo mooi dat ik dit nu ook mag doorgeven. Hoe wordt het nog mooier?

Mijn praktijkkamer

In mijn praktijkkamer in Leiderdorp behandel ik de Access Bars en Facelift. Je ligt comfortabel en aangekleed op een massagetafel.