Behandelingen

Heb je wel eens gehoord van de Access Bars? De Access Bars is een lichaamsproces waarin the mind & body worden ontladen van de overtuigingen en programmering die we in ons leven hebben opgepikt.

Tijdens de access bars sessie gaan de hersenen van de beta, via de alpha naar de theta-staat. De theta staat is de diepe ontspanning vlak voordat je in slaap valt. Zodra de hersenen in de zogenaamde theta-staat komen hebben we de meeste invloed op het onbewuste brein. En daarom is het belangrijk je brein in deze theta-staat te krijgen. Want zo kun je blokkades opheffen en meer ruimte creëren.

Dit weten we doordat Access Bars inmiddels steeds vaker het onderwerp is van wetenschappelijk onderzoek. In deze video laat Dr. Fannin zien wat er in de hersenen gebeurt tijdens een Bars­ sessie.

Acces Bars is een techniek waarbij ik 32 punten op jouw hoofd heel licht aanraak, waardoor je lichaam en geest een reset krijgen en klachten, pijnen en ongemakken kunnen transformeren. Op deze drukpunten liggen alle gedachten, ideeën, overwegingen, beslissingen, gevoelens en emoties opgeslagen met betrekking tot die specifieke context.

De energetische facelift is een heerlijke behandeling om je lichaam te liften en te verjongen door de zachte, rustgevende en koesterende aanraking van je gezicht, hals en nek. Tijdens de sessie worden er 32 lichaamsprocessen aangezet. Behalve je gezicht en hals worden in je hele lichaam blokkades opgeheven. 

Access Bars

Tijdsduur behandeling: 60 tot 75 minuten

Door het laten stromen van de Bars ontstaat er ruimte en inzicht. Het geeft je de mogelijkheid om zo dichter bij jouw eigen waarheid te komen en andere verbindingen te leggen in de hersenen.

Heb je behoefte aan ontspanning en rust in je hoofd? Gun jezelf dan dit cadeautje voor jezelf!

 

€ 55,00

Access Facelift

Tijdsduur behandeling: 60 tot 75 minuten

Hoe mooi is het om aangeraakt te worden zonder oordeel. Wanneer jouw lichaam zonder oordeel wordt aangeraakt, komt het echt tot rust en kan verandering beginnen. 

Ervaar de energetische facelift waarmee rimpels en vermoeidheid uit je gezicht kunnen wegtrekken. Hoe heerlijk klinkt dat!

€ 55,00

Hoe werk ik?

Je ligt comfortabel en aangekleed op een massagetafel in mijn praktijkkamer.